#2020. Безпрецедентната година – непредвидима и необичайна. Краят й наближава, изненадите

...
#2020. Безпрецедентната година – непредвидима и необичайна. Краят й наближава, изненадите
Коментари Харесай

#2020: Богдана Трифонова и годината, която не иска да запомни


#2020. Безпрецедентната година – непредвидима и необикновена. Краят й наближава, изненадите не престават и повече от всеки път имаме потребност от същински истории и послания, с които да преминем в по този начин предстоящата 2021 г. 

Днес в " Момичетата от града " ви представяме Богдана Трифонова –  познавате гласа й от утринния блок на БГ Радио " Стартер ", а към този момент я гледаме и на театралната сцена, където дружно със Здрава Каменова описват същински житейски истории – откровено, смешно и храбро – в " Апетит ", " Танго в Космоса " и " Извънредно състояние ". А по какъв начин ще изпрати невижданата 2020 година, която съгласно езиковите специалисти в Оксфорд " просто ни остави без думи ", разберете от самата нея.

Как ще запомните 2020 година?

Богдана : Ще я запомня като " годината, която не желая да си припомням ". Заради кошмарните космонавтски екипи на лекарите, поради мъчителната действителност, поради чувството, че това е сън и веднага ще се събудим...

През цялото време си мислех, че „ доста в действителност “ ни е застигнал призрачен филм за болест, който единствено сме гледали и сме били сигурни, че няма по какъв начин да бъде реалност. Ама е и ние сме основни герои.

Също по този начин обаче, ще я запомня с това, че каквото и да се случва, ние можем да прегърнем мощно вярата и да имаме вяра, че има какво да обичаме – хора, работа, себе си.

През тази затворена година, ние със Здрава Каменова, а в следствие и със Стефания Колева, изиграхме доста пъти и представлението " Извънредно състояние ". Разсмивахме себе си и публиката с претърпяното и даже положихме основи на идващ план – " Извънредно ЛЮБОВНО предложение ", който ще се роди пред аудитория през март 2021... и ще бъде огромен смях. Амин!

Какъв е най-важният урок за Вас през тази година?

Богдана:  " Забави, забави ",  както пее Вълдобрев. Това е урокът – забавянето на темпото, оглеждането, замислянето, обичането, даването . И това, че трябваше да си напомним, че нищо не е толкоз значимо, колкото здравето! Никога думите " здрав бъди "  не са ми носили толкоз смисъл и предпочитание и не съм ги казвала толкоз постоянно и толкоз от сърце!

Кой е символът/думата на 2020?

Богдана:  Изпитание. 

Какво очаквате от 2021?

Богдана:  Нарру end-а на 2020, като начало, а по-късно –  осъзнати, умни и щастливи стъпки , които ще създадем, научили уроците си.

Какво е Вашето благопожелание за новата година?

Богдана:  Здраве и обич! Пожелавам да не пропущаме да споделяме на хората, които обичаме, че ги обичаме. Да го покажем това обичане.

Да намерим салдото , да почувстваме мярката – това е безпределно значимо и след това, както споделя рибката Дори от „ Търсенето на Немо “ – просто " плувай, просто плувай ". И се наслаждавай , прибавям аз.  

 
#2020: Как се усещаме в края на годината

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР